Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Coming Into Your Own, Leiderschaps mini-retraite voor vrouwen

06-10-2019 - 07-10-2019

Deze CIYO mini-retraite biedt de gelegenheid tot herbronnen, reflectie en bezinning en helpt opnieuw je focus te bepalen voor het volgende hoofdstuk in je carrière of leven. Dit in een krachtige cirkel samen met andere vrouwen die het verlangen hebben hun volle potentieel te ontdekken en daarmee het verschil te maken.

“The future of leadership will be more feminine, conscious, and collective.”
Otto Scharmer – auteur van het boek ‘Theory U’

Coming Into Your Own levert een stevige en tevens subtiele toolkit voor persoonlijk leiderschap waarin oude wijsheden en actuele inzichten worden verworven en brengt een diepe verbinding met jezelf tot stand. Wereldwijd helpen de CIYO retraites vrouwen om vanuit hun authenieke zijn te leven en te werken. De drie aanwezige begeleiders bundelen hun eigen unieke kwaliteiten op een inclusieve en krachtige manier.

“Grounding myself in my values and growing in self-confidence to lead from those values in order to create the impact is what I was looking for. Joining the retreat means you are touching your field of potential and that your power as female leader can be released when you walk out of the retreat. For every woman that feels the need to grow in her leadership journey, the CIYO Leadership retreat is a true blessing.”
Nicolien Joosen, HR Director – Cargill

Wat kun je verwachten?
In de ochtend maak je kennis met vier leidende Jungiaanse archetypen en leer je hoe je deze kunt inzetten in jouw leven. In de middag gaan we aan de slag met hetgeen jij in deze fase van je leven wilt vormgeven met een makkelijk toepasbaar model. Wellicht is er een project dat je de wereld in wilt brengen of wil je je bedrijf naar een volgend niveau brengen.

o Moment van reflectie – vertraging en verdieping
o De kracht ervaren van het model van vier leiderschap archetypen
o Leren de wijsheid van je lichaam verder te ontwikkelen, te vertrouwen (intuïtie) en te gronden
o Aan het werk met je ambitie hoe groot of klein die ook mag zijn
o Persoonlijke en collectieve vrouwelijke wijsheid
o Genieten van lekker eten, mooie muziek en de natuur

Je gaat naar huis met een aanzienlijk vergroot netwerk van gelijkgezinde vrouwen, helder overzicht van je aanpak, hebt waardevolle feedback gekregen en bovenal een geweldig hulpmiddel om mee te experimenteren voor ieder professioneel of persoonlijk project.

“Een van de meest diepgaande en revolutionaire trainingservaringen die ik ooit heb gehad. Het is moeilijk om in een paar regels deze intense dagen samen te vatten die me tools hebben gegeven die ik blivend eigen heb gemaakt, zodat ik met meer gemak in de context waarin ik werk en ons bedrijf om kan gaan.” Deelneemster Turijn

Voor wie?
Voor vrouwen die vanuit hun authentieke zelf een evenwichtige manier van leven en werken willen vormgeven. Voor vrouwen die voor grote(re) persoonlijke en professionele uitdagingen staan of in transitie zijn van een oude carrière- of levensfase naar een nieuwe.

De vragen die mogelijk daarbij horen zijn:
o Ik overweeg nieuwe wegen in te slaan in mijn professionele en/of persoonlijke leven. Durf ik mijn intuïtie te volgen?
o Hoe blijf ik trouw aan mijn waarden en mijn persoonlijke stijl van leidinggeven?
o Waar wil ik voor staan?
o Hoe kan ik het rolmodel zijn dat andere vrouwen verdienen?
o Hoe behoud of creëer ik een gezonde balans tussen geven en nemen en goed voor mezelf te zorgen?

CIYO Gidsen
Deze Coming Into Your Own mini-retraite wordt begeleid door Cécile Masson, Daniëlle Doeve en Maija van Langendonck

Polyglot Cécile Masson is sinds 20 jaar zelfstandig ondernemer. Ze is auteur van de roman ROSE, letterd of love to life. Als fijnzinnig mBIT trainer en coach en adviseur helpt ze het vastzittende potentieel van onze physieke intelligenties transformatief te ontvouwen. Tevens vervuld ze adviserende functies. www.cecilemasson.com
Daniëlle Doeve is sinds 2010 eigenaar van Hartskracht en verbindt vrouwen met hun levensmissie en authentieke kracht door middel van transformatieve coaching trajecten leiderschapsprogramma’s en systemisch werk. Als HeartFire, organiseert ze bezielde concerten. www.hartskracht.nl
Maija van Langendonck wordt vriendelijk een ‘Inclusion Amazon’ Ze heeft een passie voor persoonlijke en culturele insluiting. Maija heeft verschillende commerciële en strategische HR-functies bekleed in uiteenlopende bedrijven en industrieën en werkt tegenwoordig als freelance Inclusion – Culture and Change Steward.

Praktisch

Locatie
Centrum Athanor, Hooislagen 9, 7241 NJ Lochem
Investering
Corporate/Overheid (Excl. 21% BTW)
Tarief: € 490,-

Particulier (per persoon incl. 21% BTW)
Tarief: € 245,-

Accommodatie/Arrangement
1 overnachting met ontbijt, lunch en diner en onbeperkt gebruik koffie/thee/koud water en vers fruit
1-persoonskamer
€ 135,- (incl. 9% BTW en belastingen)

Meer informatie en brochure
Daniëlle Doeve – danielle@hartskracht.nl – 06 3971 9992
Cécile Masson – cecile@cecilemasson.com – 06 2063 4851

Details

Start:
06-10-2019
End:
07-10-2019
Event Category:

Venue

Centrum Athanor
Hooislagen 9
Lochem, 7241 NJ Netherlands
error: Content is copyright protected